El CE Manresa, finalment, es veurà les cares amb l'Igualada dins del grup 2 de Primera Catalana. Després de militar durant els darrers anys al grup 1, el conjunt blanc-i-vermell ha aconseguit el canvi de grup. Així doncs, la pròxima temporada, els del Nou Congost i els de les Comes compartiran grup a Primera Catalana i es veuran les cares amb Andorra, Balaguer, Borges Blanques, EFAC Almacelles, Gavà, Júpiter, Lleida Esportiu Terraferma B, Mollerussa, Montañesa, Rapitenca, Sant Ildefons, Tàrrega, Viladecans, Vilanova i la Geltrú, i Vista Alegre.

Un equip més a Segona Catalana

Aquesta temporada, la Segona Catalana tindrà un conjunt més de casa nostre, respecte de l'any passat, i tres nous equips debutaran a la categoria. Després dels descensos dels equips berguedans de l'Avià i el Gironella, aquest any tindrem tres noves incorporacions. El San Mauro i el Martorell, ambdós equips que han aconseguit l'ascens aquesta campanya, compartiran el grup 3 juntament amb Athletic Rubí, Atlètic Prat Delta, Atlètic Sant Just, Begues, Can Trias, Espluguenc, Fontsanta Fatjó, Atlètic Vilafranca, Joventut Ribetana, Marianao Poblet, Molins de Rei, Olimpic Can Fatjó, Unión Deportiva Màlaga, Prat, Sant Quirze i Unificació Bellvitge.

En el grup 5, un any més Solsona i Organyà tornaran a veure's les cares. Ambdós equips compartiran grup amb Agramunt, Alcarràs, Alcoletge, Alpicat, Artesa de Segre, Balàfia, Castellserà, Cervera, Guissona, Juneda, Albí, Linyola, Palau Anglesola, Térmens, Torrefarrera i Vallfogona Balaguer.

El Joanenc serà al grup 4

El canvi més significatiu dins del grup 4 es la novetat del conjunt groguet després del seu ascens. L'equip de Sant Joan serà la segona representació del Bages, juntament amb el Sallent.

El Berga acompanyarà els dos equips del Bages del grup 4, que s'enfrontaran amb Caldes de Montbui, Cardedeu, Castellar, Folgueroles, Juan XXIII, les Franqueses, Matadepera, Mollet, Molletense, Parets, Ripollet, Roda de Ter, Sabadell, Sabadellenca i Vic Riuprimer.