L'equip benjamí del Manresa FS no va poder accedir a la final del Campionat d'Espanya de la categoria, que es disputa a Badajoz. Els blanc-i-vermells van caure derrotats en la primera de les semifinals per 3-1, disputada ahir davant del CD Puerto de Ceuta, malgrat que van disposar d'oportunitats fins a l'últim moment per obtenir el bitllet i, fins i tot, van arribar a empatar a cinc minuts per al final del partit.

El Puerto es va avançar a l'inici, però Dereck va anotar cinc minuts abans del final i va donar esperances als seus. Dos gols del combinat nord-africà, però, van decantar del tot la balança. En l'altre partit de semifinals, l'Sporting de Gijón es va imposar per un clar 1-9 al Flecha Negra de Badajoz i serà el rival del Puerto.