El defensa francès Clément Lenglet i el davanter gallec Borja Iglesias són a punt de convertir-se en reforços per al Barça i l'Espa-nyol, respectivament, de cara a la temporada que ve.

Pel que fa als blaugranes, sembla que finalment es conformaran a pagar la clàusula de rescissió de 35 milions d'euros al Sevilla per tal que el defensa, de 23 anys, passi a formar part del conjunt blaugrana la temporada vinent. Els barcelonistes volien negociar un traspàs amb els andalusos, però ahir el seu director esportiu, Joaquín Caparrós, va ser clar en afirmar que «o el Barça passa per caixa, o Lenglet es queda al Sevilla». El jugador enriquiria la nòmina de centrals en espera de saber què passa amb Yerry Mina i Vermaelen.

Pel que fa a l'Espanyol, sembla que l'home triat per fer oblidar Gerard Moreno serà Borja Iglesias, que ha estat el davanter de referència del Saragossa la temporada passada a Segona Divisió. El jugador gallec, de 25 anys, va anotar 22 gols la temporada passada amb el conjunt aragonès, que no van ser suficients perquè aquest aconseguís l'ascens. D'aquesta manera, la davantera espanyolista s'aniria completant després de l'anunci de la renovació de Sergio García.