Segueix-nos a les xarxes socials:

El CAI Petromiralles aconsegueix dues mínimes per als campionats estatals

El CAI Petromiralles aconsegueix dues mínimes per als campionats estatalscai

El CA Igualada Petromiralles va aconseguir que dos dels seus atletes assolissin la marca mínima per participar en els Campionats d'Espanya absoluts que tindran lloc el proper cap de setmana a Getafe. Ho van fer en el decurs del 21è Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona, que es va fer a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Dels cinc participants va sobresortir l'actuació dels migfondistes de la categoria promesa en la final B dels 1.500 metres. Abdessamad Oukhlefen va quedar segon, amb un temps de 3.45.00 i Guillem Carner va ser quart, amb 3.48.03. Tots dos van aconseguir la mínima.

També la té la júnior Naima ait Alibou, que va ser vuitena en la final B dels 1.500 metres, amb 4.34.87. En aquesta prova va quedar a 87 centèsimes del registre requerit, però ja hi havia arribat en competicions anteriors.

Pel que fa a Jan Roca, va ser quart en la final B dels 200 metres, amb un temps de 22.12 i Robert Díez va quedar quart en el salt de llargada amb 7,02 metres. El trofeu el va guanyar Bruno Hortelano, després de fer 20.19 en els 200 metres, en nois, i Ciara Maggean, 4.04.13 en 1.500, en noies.