El pilot australià Daniel Ricciardo abandonarà Red Bull el final d'aquesta temporada i correrà els dos pròxims anys a Renault, segons van confirmar ahir les dues estructures. Una incorporació que provocarà la sortida de l'espanyol Carlos Sainz.

«Daniel Ricciardo ens ha informat que deixarà l'equip el final de la temporada 2018», assenyalava l'equip de Milton Keynes a través d'un comunicat, poc abans que l'escuderia francesa li donés la benvinguda i anunciés que correrà l'any vinent al costat de l'alemany Nico Hülkenberg.

«L'equip Renault Sport Formula One confirma que Daniel Ricciardo s'unirà a l'equip la temporada 2019. Serà company de l'actual pilot Nico Hülkenberg.

L'australià, de 29 anys, va recalar a l'estructura de Red Bull el 2008 com a membre del Red Bull Junior Team. El 2014 es va fer amb un volant a l'equip austríac i fins el dia d'avui ha aconseguit set victòries, 29 podis, dues pole positions i 904 punts al campionat.

Després d'anunciar el seu fitxatge per Renault, Ricciardo va reconeixer que «ha estat una de les decisions més difícils de la meva carrera, però vaig pensar que era hora d'assumir un nou repte. La progressió de Renault en només dos anys m'ha sorprès i vull ajudar-lo en aquest viatge».