L'Osca, amb un doblet del sabadellenc Àlex Gallar, va viure el debut somiat a la màxima categoria del futbol espanyol. Els homes de Leo Franco van derrotar a un Eibar que només va crear perill en l'últim quart d'hora de partit.

Els locals van començar molt fort amb dues rematades a porteria però els primers a colpejar van ser els aragonesos. En menys de cinc minuts, Gallar, en una jugada individual, va deixar enrere diversos rivals i va definir amb molta qualitat davant Dmitrovic.

L'Eibar va agafar les regnes del matx però sense crear perill. En canvi, els homes de Franco s'aproven més decidits a l'àrea rival. En un altre error defensiu del conjunt armer, Gallar va fer el segon després de xutar una falta que no va refusar ningú.

A la segona part, el guió del partit es va mantenir fins a l'entrada de l'argentí Gonzalo Escalante, autor del gol armer. Una diana que va animar els homes de José Luis Mendilibar, que es van abocar completament a l'atac en els darrers quinze minuts. Malgrat tot, els locals van reaccionar massa tarda i van permetre a l'Osca festejar la seva estrena a Primera amb un triomf per a la història.