L'Ajax es va classificar, després de tres temporades d'absència, per la fase de grups de la Lliga de Campions després d'empatar a zero al camp del Dinamo de Kíev, i va fer bo el 3-1 que van obtenir a Amsterdam. D'aquesta manera, els holandesos s'uneixen als equips ja classificats i seran al tercer bombo en el sorteig de demà.

Això sí, l'Ajax va patir més del compte per una erràtica definició a l'àrea dels ucraïnesos. El conjunt d'Amsterdam va dominar i va ser millor, però en la primera part va fallar quatre ocasions clares, entre aquestes un penal de Tadic que es va estavellar al pal. En la segona meitat, el marroquí Ziyech va enviar una falta al travesser, abans que els seus companys fallessin dues oportunitats més. I als darrers quinze minuts, l'actuació del porter Boyko, ex del Màlaga, va impedir gols dels holandesos.

En un altre partit, l'AEK d'Atenes, el campió de la lliga grega, va tenir problemes per ratificar l'1-2 de l'anada contra el MOL Vidi hongarès.

L'AEK, ara dirigit per Marinos Ouzounidis, no va aconseguir passar de l'empat a casa. Mantalos, de penal, va avançar els locals, mentre que Nego va empatar pels visitants. Els grecs seran al quart bombo.

En el tercer partit de la jornada, el Young Boys suís va donar la sorpresa a Zagreb (1-2) davant el Dinamo de Dani Olmo, que va ser titular de nou. Els helvètics, que només van poder empatar a un en l'anada al seu estadi, van haver de remuntar el gol de Hajrovic, i ho van fer amb dues dianes de Guillaume Hoarau, una d'elles des del punt de penal.

Aquesta nit, a partir de les 21 hores, es jugaran les tres eliminatòries que falten: el PSV holandès rebrà el BATE (2-3 a Bielorússia), el PAOK grec jugarà al seu camp contra el Benfica portuguès (1-1 a Lisboa) i el Salzburg austríac serà local davant l'Estrella Roja serbi (0-0 a Belgrad).