El Manresa FS va tancar els partits de pretemporada amb una derrota més àmplia en el resultat que no pas en el que es va veure damunt del terreny de joc davant d'un Hospitalet Bellsport de qui s'espera que sigui a la part alta de la classificació. Els riberencs es van endur, d'aquesta manera, la victòria en el Trofeu Ciutat de l'Hospitalet que organitzaven.

Els homes de Paco Cachinero van iniciar bé el partit i es van avançar després que Corvo rematés una acció de córner. La primera meitat va ser molt animada i amb bon joc dels bagencs, que, de tota manera, van veure com els locals empataven al minut 14.

Tot i això, Corvo tornava a donar avantatge als visitants a l'inici de la segona part. En aquests instants, però, David Alba va tornar a igualar i el Manresa, amb 2-2, va errar algunes oportunitats que li haurien pogut donar avantatge. Per contra, David Ruiz va marcar per al seu equip i, en els darrers instants, ja amb els manresans actuant amb porter jugador, novament David Alba, germà del lateral del Barça de futbol, va donar el triomf definitiu als seus. El Manresa FS comença la lliga dissabte, a casa, contra l'Industrias B.