La 30a edició de la Copa Bages masculina es posa en marxa avui en la categoria masculina B, en què prendran part sis dels equips de les nostres comarques que militen a Primera i Segona Catalana. La competició estarà dividida en dos grups: en el primer hi haurà el Santpedor, l'Artés B i La Salle Manresa, mentre que el 2 el formaran el Berga, el Vaillant Asfe i el Navàs. Des d'avui fins aquest diumenge, 16 de setembre, es disputarà la primera fase, i la final, que la disputaran els dos campions de grup, serà el diumenge 23 a les 17.30 h.

Finalment, el dissabte 22 de setembre, a les 16 hores, hi haurà un amistós masculí entre el Sallent i l'Asfe sub-25, que serà previ a les semifinals de la categoria A, que les jugaran el Grup Barna i el Granollers, d'una banda (17.45 h), i l'Artés i el Badalonès, de l'altra (19.30 h).

El diumenge 23 es disputaran el partit per al tercer i quart lloc (12.30 h) i la final (19.15 h). D'altra banda, enguany també hi haurà la segona edició de la Mini Copa Bages i la primera d'un torneig de voleibol femení, que també tindrà lloc al pavelló de la localitat bagenca.