Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Igualada deixa escapar una bona oportunitat i perd per la mínima

L'Igualada deixa escapar una bona oportunitat i perd per la mínimamanuel hidalgo

L'Igualada va encaixar la primera derrota del curs després de rebre un solitari gol a mitjan segona meitat davant de l'Almacelles. Els igualadins van portar el domini del joc durant molts minuts. Martí Just va tenir una bona ocasió al minut 4 de joc però el seu llançament va sortir fregant el pal. A partir d'aquí, els blaus van fer-se amb el control del mig del camp fins quan faltaven deu minuts per arribar al descans, quan l'Almacelles va començar a sortir amb perill al contraatac. Es va arribar a la mitja part amb un just empat a zero gols en el marcador

A la represa, l'equip del Segrià va sortir amb molta verticalitat, tot i que els igualadins també insisitien a l'àrea contrària. Els lleidants van inaugurar el marcador al minut 65 després que Òscar Canadell superés el porter per posar el 0-1 en el marcador. Els blaus no van saber com reaccionar al gol i es topaven davant d'un conjunt que arribava amb molta facilitat a l'àrea anoienca.

Ja en els darrers minuts, el conjunt entrenat per Moha va tenir un parell d'oportunitats molt clares per esgarrapar un punt, però els llançaments van sortir fora i els tres punts van esfumar-se de les Comes.

En la propera jornada de la competició, el conjunt igualadí es desplaçarà fins al camp del Cambrils, on lluitarà per sumar la primera victòria de la lliga.

Prem per veure més contingut per a tu