Formant part de la selecció estatal, les gimnastes de l'Egiba Lorena Medina i Mar Palliso, competiran aquests propers dies en els Jocs del Mediterrani júniors que es celebren a Tunísia de dijous a dissabte.

Lorena Medina ho farà després de la seva brillant actuació en l'europeu el passat mes d'agost a la ciutat escocesa de Glasgow, on va classificar-se en una destacada dissetena posició a la final all-arround, essent ara mateix la millor gimnasta de la seva categoria a nivell estatal. Ella es presenta amb bones sensacions en aquests Jocs del Mediterrani i amb ganes d'aconseguir uns bons resultats.

La seva companya Mar Palliso debutarà com a integrant de l'equip estatal. En el seu cas, l'objectiu és classificar-se per alguna de les finals del concurs. Les dues gimnastes estaran acompanyades el seu entrenador a l'Egiba, Xavier Casimiro. Demà mateix tenen previst fer el viatge a Tunísia. Completa la selecció espanyola una tercera gimnasta, la també catalana Clara Navarro.

La competició es durà a terme al palau d'esports de la Cúpula El Menzah, que es va construir en motiu dels Jocs del Mediterrani absoluts de l'any 2001. En aquesta categoria júnior, és prevista la participació de gimnastes de quinze països, Algèria, Egipte, Espanya, França, Itàlia, Portugal, Líban, Tunísia, Malta, Turquia, Xipre, San Marino, Líbia, Sèrbia i Marroc.