Per a l'equip i els aficionats andorrans, el retorn de Peñarroya farà que tampoc sigui un partit qualsevol. Ara bé, els del Principat tenen motius per estar contents, després de sumar la seva primera victòria a l'Eurocup, el dimecres passat, contra el Brescia italià (110-91).

«Després de la victòria a l'Eurocup, aquest partit és important i el que hem de trobar és l'equilibri entre l'atac i la defensa, tot i que ja sabem que això és bàsquet i que hem de seguir millorant com a equip», declarava el pivot senegalès de l'Andorra Moussa Diagne.

A la Lliga Endesa, els andorrans han guanyat dos partits i n'han perdut un, el darrer a la pista del Barça Lassa, on van competir fins al final. «És cert que hi ha aspectes que volem treballar millor perquè no ens van agradar i que hem de corregir i millorar», afirmava Ibon Navarro a la prèvia.

L'ex-tècnic del club manresà reconeix que «el que més em preocupa del partit és que l'equip estigui bé i faci una bona feina, i el rival crec que té clara la forma en què vol jugar i en són fidels. El que em preocupa és el seu esperit competitiu, que sempre estan en el partit i lluiten fins al final».

L'entrenador basc també es va pronunciar sobre el retorn de Peñarroya a Andorra. «Peñarroya a Andorra deixa un llegat i un estil que ja està identificat amb el club. Tant ell com l'entitat van treure molt d'aquests 8 anys. La meva intenció és no perdre aquest segell i aprofitar la feina feta»

Al conjunt andorrà, David Walker és dubte i Guille Colom va tornar ahir a entrenar-se, després de la grip que li va impedir jugar dimecres contra el Brescia.