L'Yvette Pons Igualada va visitar aquest cap de setmana la pista del CB Roser, un conjunt que fins al dia del partit estava empatat a victòries amb les igualadines, però que, després d'aquest enfrontament, les barcelonines les van superar a la classificació.

El partit va ser caracteritzat per la lluita i el treball de dos equips que el primer quart es van mostrar equilibrats i igualats, amb alternances al marcador que van fer que l'Igualada es retirés dels primers deu minuts i van concloure amb un lleuger avantatge de 3 punts per a les visitants (13-16). Els deu minuts següents van ser clau per al desenvolupament del matx, ja que no només el Roser va igualar el partit, sinó que es va posar davant i va ampliar el marcador. Les locals van dominar el segon període i van estar molt encertades, van anotar més de 20 punts, mentre que les visitants, febles en defensa i no gaire encertades en atac, van provocar que les protagonistes es retiressin als vestidors amb una diferència de 12 punts favorable al conjunt local (35-23). L'electrònic reflectia la superioritat local i les jugadores de l'Anoia sabien que amb aquest resultat se'ls posaven les coses complicades de cara a la segona meitat.

A la represa l'Igualada va sortir amb moltes ganes de revertir la situació i ara el Roser ja no dominava amb tanta claredat. Les igualadines van fer un bon període a nivell ofensiu, però les barcelonines, més contundents en atac, no deixaven espai per a l'esperança igualadina, que cada cop que feia un intent per aproximar-se a l'electrònic, les locals tenien respostes en forma de cistelles.

El darrer quart va ser força semblant al tercer, amb intentones visitants acompanyades de respostes locals. Període igualat on ambdós conjunts van anotar 19 punts i per tant l'avantatge que les jugadores de Barcelona van establir en el tercer quart es va confirmar en el darrer període, i el partit va concloure amb el 78 a 60 favorable al CB Roser.

El proper partit, l'Igualada rebrà a les Comes el penúltim classificat, que encara no ha aconseguit cap victòria, el TGN Bàsquet.