Dos gimnastes de l'Egiba, Thierno Diallo, de Manresa, i Andrea Carmona, de Fonollosa, han estat escollits per formar part de la selecció estatal que participarà del 25 d'octubre al 3 de novembre als campionats del Món absoluts que tindran lloc a Doha (Qatar). Els respectius seleccionadors, Fernando Siscar (GAM) i Lucia Guisado (GAF), han donat a conèixer avui els seleccionats després dels controls realitzats aquests darrers dies a Madrid.

Thierno Diallo ha estat un habitual de les sortides de la selecció estatal masculina els darrers mesos, tant en proves de la Copa del Món com al campionat d'Europa i els Jocs del Mediterrani després del seu debut a la formació absoluta el mes d'abril. A Doha tindrà com a companys, Rayderley Zapata, Néstor Abad, Rubén López, Nicolau Mir i Alberto Tallón, aquest com a suplent.

En el cas d'Andrea Carmona, tot i la seva joventut (16 anys acabats de fer) també ha estat seleccionada, en el seu cas com a reserva d'un equip integrat per Ana Pérez, Helena Bonilla, Laura Bechdejú, Paula Raya i Cintia Rodríguez. El passat mes d'agost, Carmona ja va participar en l'Europeu de Glasgow.