Els nedadors alevins del CN Minorisa van estrenar la temporada amb la disputa de la primera jornada de la Lliga Catalana de la seva categoria, una competició que va tenir lloc a Caldes. Aquesta també va servir per estrenar un nou tècnic.

El debutant és Pablo Racero, que ara és el segon de Mariano Herranz, el qual, després de la jubilació del fins ara màxim responsable de la natació esportiva de l'entitat, Genís Rico, ocupa la plaça de primer entrenador de l'entitat bagenca.

En aquesta primera jornada es disputaven les proves dels 200 metres estils individuals, els 100 metres esquena i els 50 papallona en l'apartat individual, a més dels 4x100 metres lliures en el col·lectiu, tant pel que fa a l'apartat masculí com al femení. La quantitat d'esportistes va provocar que la jornada fos llarga i dura. En l'apartat de proves específiques va destacar Ingrid Alsina, tercera en la competició d'aquatló, en la qual va demostrar una gran autoexigència, i Iria Keila, que va superar una distància subaquàtica de 15 metres. Els nedadors del CN Minorisa van superar les seves millors marques i van reflectir el seu esforç en els entrenaments.