Gran inici de temporada del primer equip masculí del Vòlei 6 Manresa, que va sumar a casa, davant el CV Olot, la segona victòria en dues jornades (3-2).

El partit va ser marcat per la contundència local en atac, que permetria els de Pau Llach resoldre sense dificultat dominar els primers punts del set (10-7). Tot i el bon inici, una sèrie de bons sacs visitants provocarien errors en la recepció del Vòlei 6 i igualarien el marcador, per finalitzar el set 26-24. En el segon, la igualtat continuava però la millora en recepció local permetia dominar i guanyar per 25-19. Ja iniciat el tercer, l'esforç passava factura al Vòlei 6, que, a causa d'una sòlida defensa olotina, tenia dificultats per puntuar i perdia per 19-25. S'iniciava el quart set i els locals recuperaven consistència en atac, però la inspiració visitant en defensa continuava. Finalment, una sèrie d'errors locals enviaven el partit al tie break (22-25). En el set definitiu, un bon inici del Vòlei 6 permetia agafar avantatge i acabar 15-8.

En les altres categories del club, el sènior femení segueix una setmana més com a líder invicte de la Tercera Catalana en guanyar el CV Terrassa per 0-3 (12-25/23-25/22-25). Derrotes del sènior masculí B per 3-2 a Cornellà, del juvenil femení A i cadet femení A per 3-0 a Avinyó, del juvenil femení B i cadet femení B per 3-0 a Sabadell, i de l'infantil femení per 3-0 a la Vall d'Hebron.