L'entrada del nou entrenador a Cardona, Javier Tàpia, ha fet que l'equip s'hagi d'adaptar a un estil de joc diferent del de les temporades anteriors. Després d'un inici de lliga menys regular del que agradaria a l'afició cardonina, l'equip de Tàpia va oferir, aquest cap de setmana, contra el Sant Pere Nord, la seva millor versió.

El Cardona va dominar la primera part. Al minut 24, Raji va aprofitar una pilota pentinada d'un servei de banda per fer el primer gol de la tarda. Cinc minuts més tard, Rafel Pérez va engaltar un xut des de fora l'àrea que es va convertir en el segon gol. Els cardonins haurien pogut eixamplar l'avantatge en el marcador abans del descans, però no van transformar les ocasions.

A la represa, el conjunt local va sortir novament molt decidit i en menys de deu minuts va sentenciar el partit amb dos gols. Lorca, en un córner, i Roldan, amb un golàs de falta directa, van arrodonir la golejada. El conjunt terrassenc encara va tenir l'opció de fer el gol de l'honor, en aprofitar una errada defensiva que es va convertir en una simple anècdota. Tres punts per a un Cardona que segueix a les posicions capdavanteres.