El portuguès Cristiano Ronaldo va confessar en una entrevista a la revista France Football que la principal raó de la seva sortida del Reial Madrid va ser que el president, Florentino Pérez, va deixar de considerar-lo indispensable i que la relació entre tots dos es va refredar. «Sentia que a l'interior del club, sobretot per part del president, no em consideraven com al principi. Els quatre o cinc primers anys sí que tenia la sensació de ser Cristiano Ronaldo. Després menys. El president em mirava amb ulls que no volien dir el mateix, com si ja no fos indispensable», explicava el portuguès.

Aquest canvi d'actitud, va afegir l'actual jugador de la Juventus, el va fer «reflexionar sobre sortir» del Madrid. «Quan hi havia informacions que deien que volia marxar, tenia la impressió que el president no em frenaria», comentava.

Sobre el fitxatge per la Juventus, Cristiano va explicar que no va ser per diners. «Si me n'hagués anat per una qüestió de diners, me n'hauria anat a la Xina, on m'oferien cinc vegades més», afirmava.