Segueix-nos a les xarxes socials:

El Tir Arc Olesa suma setze podis en la seva estrena a la lliga de sala

El Tir Arc Olesa suma setze podis en la seva estrena a la lliga de salaarxiu particular

Si el Tir amb Arc Manresa va tenir un bon debut en la seva primera competició oficial, el Tir Arc Olesa va ser un dels clubs dominadors de la competició celebrada diumenge a Canovelles, amb un total de setze podis en les diferents categories masculines i femenines (sènior, veterà. júnior, cadet, infantil, aleví, benjamí, esquirol i novell.

Uns resultats excel·lents entre els quals destaquen les nou primeres posicions de Reche Bastides en sènior, Luis Ramos en veterans, Aina Pla i Sergio Pérez en cadet, i Ainara, Unai, Leire i Clàudia Garcia, Ona Rubio i Lorenzo Ravago en infantil. També destaquen les quatre segones posicions de Marta Gimeno, Eva Navarro, Francesc Castillo, Iker Muñoz i Lucia Ramos, així com les terceres posicions de Maria Reche, Lluïsa Monforte i Daniel Espes. Sense oblidar la participació en arc adaptat d'Hèctor Garcia, que es va classificar sisè a la general, i la de Salvador Adrián en arc compost.

A la vegada, cal fer ressaltar les millors marques de Sergio Pérez, Francesc Castillo, Pablo Espes, Salvador Adrián, Ainara Garcia, Marta Gimeno, Josep Bayona i Ona Rubio i els debutants en categoria novells, Lorenzo Ravago, Oscar Pérez, Eva Navarro, Lluïsa Monforte i Laia Cortel.

En aquesta primera jornada de la lliga va haver-hi 145 arquers participants, 25 dels quals del Tir Arc Olesa. L'organització va anar a càrrec del Club Esportiu Arc Canovelles al poliesportiu Tagamanent.

Prem per veure més contingut per a tu