Si el Tir amb Arc Manresa va tenir un bon debut en la seva primera competició oficial, el Tir Arc Olesa va ser un dels clubs dominadors de la competició celebrada diumenge a Canovelles, amb un total de setze podis en les diferents categories masculines i femenines (sènior, veterà. júnior, cadet, infantil, aleví, benjamí, esquirol i novell.

Uns resultats excel·lents entre els quals destaquen les nou primeres posicions de Reche Bastides en sènior, Luis Ramos en veterans, Aina Pla i Sergio Pérez en cadet, i Ainara, Unai, Leire i Clàudia Garcia, Ona Rubio i Lorenzo Ravago en infantil. També destaquen les quatre segones posicions de Marta Gimeno, Eva Navarro, Francesc Castillo, Iker Muñoz i Lucia Ramos, així com les terceres posicions de Maria Reche, Lluïsa Monforte i Daniel Espes. Sense oblidar la participació en arc adaptat d'Hèctor Garcia, que es va classificar sisè a la general, i la de Salvador Adrián en arc compost.

A la vegada, cal fer ressaltar les millors marques de Sergio Pérez, Francesc Castillo, Pablo Espes, Salvador Adrián, Ainara Garcia, Marta Gimeno, Josep Bayona i Ona Rubio i els debutants en categoria novells, Lorenzo Ravago, Oscar Pérez, Eva Navarro, Lluïsa Monforte i Laia Cortel.

En aquesta primera jornada de la lliga va haver-hi 145 arquers participants, 25 dels quals del Tir Arc Olesa. L'organització va anar a càrrec del Club Esportiu Arc Canovelles al poliesportiu Tagamanent.