El Monbus Igualada va tornar a superar el Valls Nutrion en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Catalana EBA (77-68). D'aquesta manera, l'anoienc és el primer conjunt que obté el bitllet per a la final a quatre de la competició, que es disputarà el cap de setmana del 2 i 3 de febrer en una seu encara per determinar. Els igualadins s'enfrontaran a les semifinals al vencedor de l'eliminatòria entre el JAC Sants i el Sant Adrià, de la qual ahir es va jugar el matx d'anada, que va acabar amb victòria dels barcelonins (77-72).

L'altre equip de les nostres comarques que encara és viu a la Lliga Catalana, el Tenea Esparreguera, es va imposar a casa al Cas- telldefels en l'anada dels quarts de la competició (63-57). En la primera part els locals van ser superiors i van assolir onze punts de marge al descans (38-27). En el tercer quart els esparreguerins van ampliar la renda fins als setze (55-39), però en el darrer els visitants van apujar la intensitat i l'encert i van reduir el desavantatge fins al 63-57 final. El dijous 6 de desembre a les 12 del migdia es disputarà la tornada, en la qual els jugadors d'Òscar Navarro hauran de mantenir els sis punts de renda per acompanyar l'Igualada a la final a quatre. En la darrera eliminatòria de quarts, el Quart va superar el Mataró Feimat (90-79).