La medallista europea Jessica Vall (CN Sant Andreu) encapçala la participació del 73è trofeu Fèlix Serra Santamans, que tindrà lloc demà en doble sessió de matí i tarda a les piscines municipals de Manresa. Serà una gran ocasió per als aficionats de gaudir del millor de la natació manresana, amb força presència d'altres clubs, i també d'algunes estrelles del panorama català i estatal.

Així, les sessions de matí comencen demà a dos quarts de deu del matí amb les eliminatòries i a la tarda es reprèn la competició amb les finals. Les curses seran a la piscina de 25 metres i hi participaran un total de 317 nedadors, 160 homes i 157 dones de trenta clubs, tots catalans menys l'Anaitasuna de Pamplona.

La d'avui és l'oportunitat de veure grans nedadors com l'esmentada Vall, Lidon Muñoz i Marta González del Sant Andreu, els veterans Ashwin Wildeboer i Erika Villaecija del CN Sabadell i Judit Ignacio del CN Terrassa.

Bagencs en acció

De la representació bagenca destaquen nedadors que han marxat a clubs importants com Mireia Pradell (CN Barcelona), Guillem Lázaro, Izan Cubillas i Berta Martínez (CN Terrassa), Arnau Rovira (CN Sant Andreu) i Queralt Velasco (CN Cervera). També el grup del CN Minorisa, amb Maria Josep Egea, Maria Gea, Sílvia Meranguer, Mariona Monferrer i Jana Torreblanca en l'apartat femení i Adrià Ribera, Erik Ribes, Quim Gonzalvo, Miquel Rosich, Jan Iwan i Carlos Martínez en la banda masculina, que intentaran fer tot el possible per superar les seves millors marques.