El Manresa FS va empatar un partit que a falta de trenta segons per al final perdia 7-5. Els de Paco Cachinero es van enfrontar al Pallejà en la vuitena jornada, amb les baixes d'Asis, Bixi i a la pràctica d'Aleix, malgrat ser a la banqueta.

Els locals van colpejar primer, però Corvo dues vegades i el juvenil Iker van capgirar el marcador (2-3). La primera part es tancava amb 3-3. Al segon temps els locals es tornaven a distanciar amb dues dianes. Güell feia el 5-4 per als manresans, però Bustela tornava a anotar pel Pallejà. Corvo, de penal i ja jugant de cinc, situava el 6-5 a falta de tres minuts per al final. Els manresans encaixaven a l'últim minut un gol de Rusi que per als locals semblaria definitiu (7-5). No obstant, el Manresa FS no va abaixar els braços i va mostrar-se molt intens en els últims instants del partit. La remuntada manresana es començava a construir a trenta segons del final. Pep, amb el Pallejà acorralat en defensa, anotava el 7-6, que inquietava l'afició local, i, a falta de tres segons perquè sonés la botzina, Josan completava la igualada (7-7).

Finalment, un punt que de la manera que es va aconseguir significava més que un empat per als manresans. La nota negativa, la lesió de Lavado, que es va clavar una estella del parquet a la cuixa i va haver de ser traslladat al CAP de Sant Andreu de la Barca en ambulància. La lesió no és greu. El pròxim partit serà dissabte a la tarda al Pujolet contra el líder del grup 3, el CCR Castelldefels (16 h).