El Kirolbet Baskonia va caure derrotat a la pista del MoraBanc Andorra (93-73) i va perdre el lideratge de la lliga Endesa. Els bascos van pagar l'esforç del partit d'Eurolliga que van perdre divendres a casa contra el Fenerbahçe i van ser derrotats per l'equip d'un vitorià, Ibon Navarro, un MoraBanc que ha viscut la millor setmana de la temporada, amb triomf a la pista del Reial Madrid set dies abans, davant del Galatasaray a l'Eurocup i ahir contra el conjunt de Pedro Martínez.

Els andorrans van manar en tot moment i van crear un forat al descans, al qual van marxar amb deu punts d'avantatge (46-36). El Baskonia es va arribar a acostar a deu punts (66-56), però el seu desencert en el tir i les actuacions de Diagne i Ennis van decidir. Albicy, amb 19 punts, va ser el màxim anotador del duel.

Per cinc punts

Els altres dos grans de la lliga, el Barça i el Madrid, van solucionar amb èxit els seus partits. Els blaugrana recuperen el lideratge per cinc punts, ja que tenen un +107 en la diferència de punts pel +102 dels blancs. I es va notar en un final de partit contra l'UCAM Múrcia (105-73) en què van buscar el màxim avantatge possible. El parcial de 37-12 en aquests minuts així ho demostra. Blazic, amb 18 punts, va ser el màxim anotador local. El Madrid, per la seva banda, va trencar el partit a Fuenlabrada (80-95) al tercer quart, de la mà d'un inspirat Llull, autor de 17 punts. Com que el seu partit va acabar abans que el del Barça, els blaugrana van poder jugar amb la diferència per situar-se líders.

Pel que fa als altres dos partits, bon triomf del Tecnyconta Saragossa per 91-85 contra el Movistar Estudiantes, que deixa els aragonesos al grup de 4 victòries. Okoye, amb 19 punts, va ser el millor del seu equip. Al matí, l'Unicaja va fer bo el pronòstic i es va imposar al Cafés Candelas Breogán, nou cuer de la competició, per 78-72, amb 24 punts i 35 de valoració de Jaime Fernández, jugador més valuós de la jornada.