Quatre triples seguits a l'equador del darrer quart van permetre somniar al Cadí en una remuntada que al final no van poder culminar. Lyndra Weaver (30 punts, deu rebots, cinc assistències i els quaranta minuts disputats) havia estat un malson durant tot el partit. L'IDK Gipuzkoa havia arribat a disposar de setze punts de marge (51-35). Però després d'un parcial de 5 a 20, les urgellenques es van trobar a falta de tres minuts per al final només un punt per sota (56-55). Quan semblava que s'havia fet el més complicat, l'equip es va quedar sense gasolina. Les basques van collar una mica en defensa, van fer tres bàsquets consecutius després d'uns minuts de sequera i van tancar definitivament el matx, el qual havien tingut controlat durant molts minuts. De fet, durant gairebé tots excepte el tram inicial.

I és que el Cadí va començar l'enfrontament molt mentalitzat. Molt ficat en el partit. Però a mesura que Weaver es va anar entonant el domini va passar a ser de les donostiarres, que, a més, van executar una més que notable defensa. L'IDK va semblar tenir el partit sota control sempre. Ho provaven les de la Seu. Però sense sort, sense prou encert. Fins que Andrea Vilaró va treure les tera-nyines de la cistella amb dos monumentals triples, i Yurena Díaz i Georgina Bahí s'hi van afegir. Però sense prou força per culminar la remuntada.