El PetroPintó Asfe va tornar a pedre, aquest cop en el seu desplaçament a Tarragona. El duel era molt important per a ambdós conjunts, ja que estaven empatats a dues victòries a la classificació.

L'inici de partit va ser igualat i erràtic en el llançament i, al final dels primers deu minuts, l'electrònic reflexava el que s'havia vist damunt de la pista (4-8).

El segon quart va seguir la mateixa tònica del primer, amb dos equips que prenien males decisions en atac, els tirs còmodes no entraven i els nervis eren presents damunt de la pista. Es va arribar a la mitja part amb una anotació baixa i igualada, amb un avantatge mínim de 2 punts per a les de casa (21-19).

A la represa, semblava que el TGN aconseguia trencar el partit amb un parcial inicial de 8-2. No va ser així i, gràcies a un temps mort i a que va tornar a defensar amb qualitat i energia, l'Asfe va aconseguir remuntar el matx (31-33). Just abans d'acabar el tercer període, les locals van empatar amb el 34 a 34 que ho deixava tot per decidir a l'últim quart. Es preveia un final igualat, i així va ser.

A falta d'anotació, va guanyar l'equip que va cometre menys errors. Les noies de Sant Fruitós van tenir la última possessió per guanyar el partit, amb 8 segons, però una pèrdua de pilota va condemnar l'equip del Bages a una nova derrota, amb un resultat final de 48 a 47.

Després de la desena jornada, el PetroPintó Asfe es manté en una perillosa penúltima plaça, ja que la mala dinàmica de resultats fa que les bagenques no poguin sortir de les últimes poscions.

Tot i així, cal destacar la lluita de les de Sant Fruitós, que malgrat no aconseguir bons resultats està competint fins al final contra equips molt més experimentats a la categoria. El pròxim cap de setmana rebran un dels rivals més forts de la categoria, l'UniGirona.