Ricardo Úriz se suma a la llista de lesionats del Cafés Candelas Breogán amb una ruptura fibril·lar al soli de la cama dreta que li impedirà jugar diumenge contra el Baxi al Nou Congost.

En una entrevista a Ràdio Lugo, el base navarrès es lamentava de la lesió. «El pitjor és que ja em trobava millor, agafava ritme amb els companys i els coneixia, i la veritat és que aquesta lesió és l'únic que ho paralitza tot. És cert que en un parell de setmanes tenim l'aturada de seleccions, així que només em perdré el partit contra el Baxi Manresa», comentava.

La baixa d'Úriz provocarà que Aleksandar Cvetkovic, ex del Bàsquet Manresa, sigui l'únic base del conjunt gallec per visitar el Nou Congost.

Norel, baixa; Kinsey podria tornar

El que es manté de baixa a l'equip gallec és un dels que havien de ser jugadors referents, el pivot holandès Henk Norel. I és que a hores d'ara s'està recuperant de la lesió al genoll esquerre que el va fer passar pel quiròfan fa dos mesos, el 24 de setembre. Ara compagina els exercicis en el gimnàs, la piscina i la pista per deixar enrere una lesió de la qual està evolucionant de forma molt favorable.

També qui progressa prou bé és Christian Kabasele, jugador que és nascut al Zaire i que va ser intervingut en un genoll al final de la temporada passada, i que aquests dies ja pot reincoporar-se al grup amb els exercicis que no hagin d'implicar un contacte físic.

D'altra banda, hi ha el cas de l'escorta Tarence Kinsey, que afronta la fase final pel que fa a la seva recuperació d'un trencament fibril·lar i sí que podria arribar a temps per jugar diumenge al pavelló del Nou Congost. Més improbable és pugui estar disponible el jugador navassenc Salva Arco, que té molèsties per un trencament de lligaments a la cama dreta. I pel que fa al pivot Emir Sulejmanovic, tot i les molèsties per un edema ossi al genoll, continua participant en els partits del Breogán.