El Cadí la Seu espera reprendre la competició demà amb un partit «intens» contra el Mann-Filter Saragossa, un conjunt que es podria considerar de la mateixa lliga que les urgellenques, aquells que volen agafar els darrers passis per jugar la Copa de la Reina i el play-off. El tècnic, Bernat Canut, confia que l'aturada per la finestra de les seleccions no malmeti el ritme més que notable que havien mostrat les seves jugadores.

El Cadí prepara el partit d'aquest diumenge (Palau d'Esports de la Seu, 18 hores) des de divendres de la setmana passada, encara que fins ahir Canut no va disposar de la plantilla al complet. La finlandesa Anniina Äijänen va ser reclamada per la seva selecció i ha estat més dies fora que la resta. Això, però, no hauria de ser excusa. «L'important», segons el tècnic urgellenc, és que «siguem estables mentalment i no deixem de fer les coses bàsiques bé». I cita «presa de decisions, passades i objectius».

Canut espera «un Palau ple i que ens ajudi» davant un equip com l'Stadium Casablanca, el Saragossa, que «vol mossegar molt i donar molta velocitat al joc». En aquesta faceta són molt importants dues exjugadores del Cadí, Tania Pérez i Marta Montoliu, que juntament amb la base Laia Flores -pretesa durant l'estiu pel club urgellenc- són tres de les encarregades de donar empenta al Mann-Filter. En el seu cas, les aragoneses preparen el matx des d'aquest dilluns. El Saragossa encara és un equip «en construcció».

La jornada comença avui, a les 19 h,amb el Baxi Ferrol-Perfumerías Avenida. La resta d'enfrontaments es disputaran demà.