Ja és oficial l'acord de renovació de Roberto Bou per dues temporades més amb el TBellès Team. Després d'un temps de negociació i de tenir molts equips interessats, Roberto Bou ha pres la decisió, que va molt més enllà d'una relació professional, atès que també s'ha creat una relació personal que ha tingut pes en aquesta determinació. Jordi Bellès, mànager de l'equip, s'ha mostrat molt il·lusionat amb la renovació.

Roberto Bou hauria pogut triar entre moltes opcions per córrer la propera temporada, però finalment ha renovat amb el TBellès Team. El ciclista tindrà, el 2019, un calendari molt específic i també molt ambiciós. Serà el gran líder de l'equip i en el projecte per als propers anys.

En totes les proves estatals i internacionals l'objectiu serà competir, però també començar a demostrar tota l'experiència acumulada de l'equip i de Bou en particular, i poder aspirar a posicions tan altes com sigui possible.

El TBellès està tancant el calendari de curses tenint en compte molts factors. L'equip s'està reforçant per poder competir al màxim nivell i complir els objectius marcats. Albert Bellès, director esportiu del TBellès, està treballant fort perquè l'equip pugui competir amb garanties en un reguitzell de proves del màxim nivell.