El Girona va classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei, després de superar en cinc minuts (2-1) un Alabès que s'havia avançat i que estava remuntant el 2-2 de Mendizorrotza. En un duel molt disputat, els bascos es van avançar a la segona part amb un xut de Borja Bastón que Alcalá es va acabar introduint a la seva porteria. Però el Girona va tenir un moment d'inspiració i, en cinc minuts, primer Àlex Granell, al minut 29, i després Portu, al 34, van capgirar el resultat. Al final, Roberts va tenir dues ocasions clares de gol, però no va poder sentenciar.

D'altra banda, el Sant Andreu va aguantar mitja part al camp de l'Atlètic de Madrid però va acabar caient per 4-0. A la primera meitat, Josu va errar a porta buida i Elhadji va rematar al pal. A la represa, Simeone va fer canvis i un d'ells, Lemar, va etzibar un fort xut que va superar Segovia. En deu minuts, primer Kalinic i després Cor-rea van liquidar el partit, i novament Kalinic el rematar.

En altres partits d'ahir de la Copa del Rei, Vila-real-Almeria (8-0), Sevilla-Villanovense (1-0), Reial Societat-Celta (2-0) i Valladolid-Mallorca (2-1). Es van classificar tots els equips que jugaven com a locals. Avui, Reial Madrid-Melilla, Llevant-Lugo, Eibar-Sporting, Osca-Athletic Club de Bilbao i Betis-Racing.