Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | PRIMERA DIVISIÓ

Dembélé torna a fer dues hores tard a un entrenament del Barça

Després d'un parell de bons partits caldrà veure si aquesta nova indisciplina passa factura al jugador

L'endemà de l'esplèndida victòria del Barça al camp de l'Espa-nyol (0-4), l'extrem francès Ousmane Dembélé va tornar a ser el centre de l'actualitat blaugrana. El motiu no va ser el seu bon partit, amb gol i assistència inclosos, a l'RCDE Stadium, sinó el fet de tornar a fer dues hores tard a un entrenament sense cap explicació.

Els jugadors estaven concentrats a les onze del matí i Dembélé no es va presentar fins a la una. Sembla ser que va argumentar que s'havia confós. El problema és que el mateix extrem ja es va perdre el partit contra el Betis de lliga després d'haver fet tard a un entrenament després del duel al camp de l'Inter adduint una gastroenteritis però sense haver avisat el club. Després d'un parell de bons partits, contra el Vila-real i dissabte amb l'Espanyol, caldrà veure si aquesta nova indisciplina passa factura al jugador, que va desplaçar Coutinho de l'equip titular contra els blanc-i-blaus.

L'equip ja ha començat a preparar el duel de demà contra el Tottenham, intranscendent perquè el Barça té el primer lloc assegurat però molt important per als anglesos, que es juguen la classificació.

Prem per veure més contingut per a tu