Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL SALA

El Manresa FS recollirà joguines i aliments en una jornada solidària, dissabte

El mateix dia es farà la presentació dels equips al pavelló del Pujolet (18 h)

Coincidint amb la presentació dels equips base, el Manresa FS ha organitza per dissabte, una jornada solidària que consistirà en la recollida de joguines i aliments.

Les oficines de l'entitat, al pavelló del Pujolet romandran obertes de les 9 del matí a les 6 de la tarda, quan és previst doni inici la desfilada dels equips, enguany, amb un format més original i no tant encotillat a la mitja part d'un partit del primer equip com s'ha fet en anteriors temporades.

Posteriorment, a les 7 i fins a les 8, es reprendrà la recollida. Les joguines de segona mà aniran a l'escola popular de la PAHC i els nous, a la Creu Roja.

Per tancar la jornada, a les 8, s'iniciarà el partit corresponent a la Segona Divisió B entre el sènior del Manresa FS i l'Isur Ciutat de Terrassa, un duel vital pels dos equips. Pels manresans, per mantenir una de les tres primeres places, objectiu aquesta temporada, i poder jugar la propera la Copa del Rei, i pel que fa als egarencs per iniciar la remuntada des de la cua de la classificació.

Prem per veure més contingut per a tu