El matx va tenir dues cares, una fins al minut 17 i l'altre a partir d'aleshores. Els manresans van saltar a la pista amb tots els sentits posats sobre els perills dels blaugrana. No deixaven acció de tir fàcil, un fet que els va permetre estar, tot i les alternatives en el marcadors, múltiples cops per davant, fins als darrers tres minuts de la primera meitat (28-23).

A partir de llavors, els locals es van estancar en els 28 punts, fins ben entrat el tercer període. A més, la defensa bagenca ja no era efectiva i el Barça Lassa ho va aprofitar per escapar-se i quasi sentenciar el matx (37-57).

Al final del tercer quart ja perdien de 20 punts i el darrer període només va fer que ampliar la diferència per concloure el darrer enfrontament de l'any (44-72).