Segueix-nos a les xarxes socials:

La defensa de l'UCAM manté la bona ratxa dels murcians

L'UCAM Múrcia, amb tres victòries consecutives, entre ACB i la competició europea, va vèncer de 10 punts el Fuenlabrada. Una vegada més, la clau de la victòria va ser el treball defensiu local, un resultat que encara els enganxa a la lluita per la Copa del Rei, atès que l'UCAM té un partit pendent amb l'Estudiantes que es jugarà el proper 3 de gener.

Oleson va liderar els murcians en el primer quart i després s'hi va afegir Rudez amb dos triples. Tan sols Clark oferia resistència pels de Fuenlabrada, que perdien per vuit punts (42-34) al descans.

A la represa, el Montakit va fer una reacció gràcies a Eyenga i al manresà Marc Garcia. El resultat es va capgirar amb un 44-46, tot i que l'UCAM va poder arribar amb un 57-55 favorable en finalitzar el tercer període. En el darrer van ser decisius els punts de Rudez per als locals, que només en van concedir 10 al Fuenlabrada.