El debut d'Andreu Peralta a la banqueta del primer equip del Manresa al Congost es va saldar amb una còmoda victòria del conjunt manresà sobre la Rapitenca. Tant és així que els blanc-i-vermells van aconseguir el resultat més clar de tota la temporada com a locals (3-0) i ja són segons a la classificació, amb un partit pendent contra el Vista Alegre.

Tot i el marcador tant favorable, el conjunt manresà, encara minvat per les baixes, com les de Manel Sala o Ruano, no ho va tenir gens fàcil davant un conjunt molt ordenat que no es va donar per vençut fins ben entrada la segona part, amb el 3 a 0 i amb un home menys per l'expulsió del porter José, al minut 71.

El partit va començar amb un Manresa dominador però amb dificultats per crear perill. No va ser fins al minut 19 que Marc Ser-ra, en bona posició, va fer un xut massa desviat. Abans de la mitja hora, concretament al minut 28, Noah va obrir el marcador amb una rematada precisa després d'una bona acció de Biel Rodríguez per la banda dreta. El mateix Biel Rodríguez va poder marcar el segon al minut 40.

A la represa, el joc es va descontrolar força i cada cop la Rapitenca guanyava més terreny. Després d'una rematada de cap massa alta de Biel Rodríguez a una centrada de Leandro (min 59), va arribar la millor ocasió dels visitants. Va ser després d'una passada en profunditat a Dilla, que va quedar sol davant Pol Busquets, però aquest va interceptar la pilota quan el davanter tarragoní intentava driblar-lo (min 61). Un minut després, els jugadors de la Rapitenca van reclamar un penal. I quan més prop semblava l'1 a 1, va arribar el segon del Manresa, anotat per Leandro després d'una acció confusa dins de l'àrea propiciada per una bona centrada d'Alsina que Noah no va arribar a connectar. I entre l'expulsió del porter (min 71) per una entrada a Noah fora de l'àrea, desentenent-se de la pilota, i el tercer gol local, de Noah, al minut 79, es va acabar la resistència de la Rapitenca.