La Salle Manresa S. Gol va obtenir una nova victòria a la seva pista, aquesta vegada en la visita del Club Bàsquet Vilatorrada, al qual es va imposar per dos punts de diferència (56-54), en un matx entre dos equips de les nostres comarques.

En el primer quart, els jugadors dirigits per Jordi Romeu van estar bastant desencertats en el tir i faltats d'idees en atac, i això va provocar que el conjunt de Sant Joan de Vilatorrada obtingués cinc punts de marge al final del període (14-19). En el segon la tònica va ser més o menys la mateixa i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts d'avantatge per als visitants en l'electrònic (19-26).

En el tercer quart, el Vilatorrada va seguir sent lleugerament superior i va ampliar l'avantatge fins als nou punts (34-43). En els deu dar-rers minuts, els manresans van millorar el rendiment en defensa, fet que els va permetre arribar a les últimes possessions amb empat a 54 en el marcador. En aquestes, el local Albert Aguilera va rebre una falta i va anar a la línia de tirs lliures. Només en va anotar un dels dos, però Font va capturar el rebot i també va ser objecte de personal. Va encistellar el primer tir lliure i va fallar el segon, i els visitants no van tenir temps de fer un bon llançament. En la propera jornada, La Salle Manresa S. Gol visitarà la pista del Sant Nicolau, diumenge a les 18 hores, mentre que el Vilatorrada rebrà el Safa Claror barceloní, dissabte a partir de les 20 hores.