El primer equip masculí del Volei 6 Manresa va aconseguir iniciar la segona volta de competició amb victòria per 3-1, a casa, d'avant el Fundació Aula Escola Europea i assolir així la tercera posició a la classificació del grup B de Primera estatal.

Des dels primers punts del partit, el domini local es feia notar, i la consistència inicial en atac pronosticava un partit fàcil per als manresans, que ràpidament van agafar avantatge (15-5). En la segona meitat del primer set, la Fundació Aula va millorar l'eficàcia ofensiva i va mantenir la diferència en el marcador (25-17 al final de set). En el segon, la superioritat local continuava, però una sèrie d'errors ofensius al final de setvan ajustar el resultat, el qual va finalitzar en 25-21.

Tot i el bon joc en ls dos primers sets, el tercer va començar amb males recepcions i amb errors en l'atac local que permetien a la Fundació Aula obtenir avantatge per primer cop en el partit (3-9). El Volei 6 Manresa aconseguia ajustar el marcador, però un error de servei en el darrer punt va sentenciar el set (23-25). En el quart i darrer període, els manresans van recuperar l'efectivitat ofensiva i el domini (25-21).