El Manchester City va signar ahir davant el Huddersfield (0-3) la seva quarta victòria consecutiva per mantenir-se a l'estela del líder Liverpool en la 24a jornada de la Premier League, en què el Tottenham va guanyar en l'última jugada al Fulham (1-2) gràcies a un gol de Harry Winks.

Els de Pep Guardiola, amb 56 punts, es mantenen a quatre de l'equip de Jürgen Klopp, que va patir dissabte per vèncer el Crystal Palace (4-3). Els citizens es van convertir en el primer equip de les cinc grans lligues europees en arribar als 100 gols en totes les competicions aquesta temporada.

L'encarregat d'anotar el gol que va permetre arribar a aquesta il·lustre xifra va ser l'exmadridista Danilo, amb un xut llunyà al minut 18 que va desviar en última instància la defensa local. El City, amb Kun Agüero en lloc de Gabriel Jesus, no va tenir excessius problemes per dominar davant un rival que es troba a deu punts de la permanència. El duel va quedar resolt en dos minuts poc després de la represa. Al 54, Raheem Sterling va fer el 0 a 2 i, al 56, Leroy Sané va sentenciar.