Segueix-nos a les xarxes socials:

El Martorell furga en la ferida del Castellbisbal i s'imposa amb claredat

En el primer quart el conjunt del Baix Llobregat Nord va dominar completament el joc

El Club Bàsquet Martorell va aconseguir la segona victòria consecutiva en vèncer de forma contundent, a la seva pista, el Castellbisbal per vint punts de diferència (62-42).

En el primer quart el conjunt del Baix Llobregat Nord va dominar completament el joc i va agafar un marge d'onze punts (19-8) davant un rival en molt mala ratxa (acumula deu derrotes consecutives). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa, i els martorellencs van ampliar la renda fins el 34-18 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

Una represa més anivellada

La segona meitat va estar més anivellada, especialment en el tercer quart, quan els visitants van aconseguir retallar diferències (46-31). En els deu darrers minuts l'entrenador local va aprofitar la situació per donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar el triomf en cap moment. En la propera jornada de competició, el Club Bàsquet Martorell visitarà la complicada pista del líder del grup C-A de la Lliga EBA, l'Ibersol Tarragona, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 9 de febrer a partir de les set de la tarda.