Es va disputar a la localitat lleidatana de Ponts la primera prova del Campionat de Catalunya de motocròs, en la qual els pilots de casa nostra van obtenir uns bons resultats, i van pujar al podi en la categoria MX2 Simeó Ubach i Oriol Casas, i en MX3 Ramon Brucart. A la categoria Elit, Lluís Riera va acabar quart, després de finalitzar tercer ambdues mànegues.

En la categoria MX2, Simeó Ubach, del MC Baix Berguedà, i amb Husqvarna, va guanyar després de ser segon a la primera mànega i primer a la segona, i Oriol Casas va ser segon, amb una primera i una tercera posició. Guillem Farrés, del MC Baix Berguedà, amb KTM , va ser cinquè desprès d'aconseguir la mateixa posició en les dues sèries.

En MX3, Ramon Brucart, del MC Can Taulé, amb Suzuki, gua-nyava després de ser primer i segon respectivament. I en MX4, Jordi Salas del MC Baix Berguedà, amb Honda, ocupà la novena posició, amb un onzè i novè lloc, respectivament. La propera cursa d'aquest campionat se celebrarà al circuit de Bellpuig el 31 de març.