Després del tsunami del sorteig d'ahir, sembla que poca gent pensi que avui el València, un altre dels equips immersos en les semifinals de la Copa, visita el Camp Nou aquesta tarda (18.30 hores, BeIN La Liga). El conjunt de Marcelino s'està recuperant d'un mal inici de campanya i també va viure una eliminatòria èpica a la Copa, per això el tècnic barcelonista, Ernesto Valverde, va dir que el seu adversari d'avui arriba al partit «en un dels millors moments de la temporada».

Segons el tècnic, «el que crec que ha canviat és, sobretot, l'encert, perquè jo l'he vist jugar de manera molt semblant a la de l'any passat». La realitat, però, és que el València ha encadenat tres victòries seguides que, més enllà de la lluita de l'inici per no caure a la zona perillosa, ara el fa pensar en posicions europees.

De cara al duel de la lliga, és probable que Valverde faci rotacions, tenint en compte l'esforç contra el Sevilla i el partit davant del Madrid que s'aproxima. Una de les absències segures de cara al partit d'avui és la de Sergio Busquets, que va veure la cinquena targeta groga a Girona.