De l'Esquaix Igualada, el montbuienc Nacho Fajardo va dominar de forma incontestable la màxima categoria del campionat de Catalunya sub-19 d'esquaix, i va superar en la final la jove promesa Philip Georgiev (Ciutat Diagonal) a les instal·lacions del Mèlich Sportsclub de Sant Just; abans havia guanyat clarament la seva fase de grups. També va ser excel·lent el resultat del jove Adrià López, de 13 anys, que es va imposar en la categoria plata sub-19. López va guanyar en la final Èric Morillas, de l'Esquaix Igualada. El jugador manresà s'entrena a l'Escola d'Esquaix Icària, que fa la seva activitat a les pistes d'esquaix del centre esportiu Nat's Sport de Sant Fruitós de Bages.

En la mateixa categoria, cal destacar les actuacions dels també jugadors de Nat's Biel Díaz i Alexei Puig. En sub-9, destacada sisena plaça d'Armand Morillas (Esquaix Igualada); i en fèmines, tercera plaça de la montbuienca Montse Fajardo (Esquaix Igualada).

En el campionat de Tercera Categoria sènior que organitzava la Federació Catalana a Terrassa, Joan Casahuga, del Nat's, va quedar segon en perdre la final per 1-3 contra el jugador del Club Natació Barcelona, Diego Munilla. Bon paper també del santfruitosenc Sergi Canal, que va caure a quarts de final del mateix campionat. Els igualadins Carles Sánchez i Sergio Rivero també van ser-hi. Sánchez va quedar quart després de caure a les semifinals amb Casahuga i va cedir pel tercer lloc amb José Martínez. Rivero va perdre l'eliminatòria de quarts de final.

Els germans Jaume, a Europa

Joel Jaume va perdre 3-2, 13-11 al cinquè set a Hèlsinki en la primera ronda del Sacvor Finish Open davant el gal·lès Elliott Morris, 283 del rànquing mundial. El jugador igualadí va tenir una pilota de partit en el cinquè joc.

Bernat Jaume, que darrerament s'estava a Anglaterra preparant la temporada, es va desplaçar a Holanda per jugar el seu primer partit de l'any amb l'Squash City d'Amsterdam davant el gallec Borja Golan, top-30 mundial, i va cedir per 3-1. La propera estació serà el campionat d'Espanya a Conca i l'inici d'una nova temporada del circuit PSA a EUA.