Segueix-nos a les xarxes socials:

La Pobla de Lillet acollirà la primera edició del Campionat Berguedà de cros

Es tracta d'una competició oberta a totes les categories, escolars, federats, open, absoluts i veterans

La Pobla de Lillet acollirà la primera edició del Campionat Berguedà de crosarxiu particular

Els Joves Atletes de Berga (JAB), conjuntament amb el Consell Comarcal del Berguedà, l'Ajuntament de la Pobla de Lillet i el Consell Esportiu del Berguedà, organitzen, per primera vegada, el que s'ha anomenat Campionat Berguedà de cros.

Es tracta d'una competició oberta a totes les categories, escolars, federats, open, absoluts i veterans. Per tant, la participació és oberta a tothom, ja siguin atletes berguedans o d'altres punts del territori català, encara que a la classificació pròpiament del campionat del Berguedà només hi podran optar els atletes que hagin nascut o estiguin empadronats en qualsevol municipi del Berguedà.

Aquest Campionat Berguedà tindrà lloc el proper dia 17 de febrer a la Pobla de Lillet. Les curses s'iniciaran a les 9.30 h del matí per a les diferents categories fins a les 12.20 h, que és quan hi ha programada la prova sènior/júnior masculina, amb un recorregut de 4.000 metres. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.bergueda.cat fins al divendres 15 de febrer (el mateix dia no s'acceptaran inscripcions).

Prem per veure més contingut per a tu