Els Joves Atletes de Berga (JAB), conjuntament amb el Consell Comarcal del Berguedà, l'Ajuntament de la Pobla de Lillet i el Consell Esportiu del Berguedà, organitzen, per primera vegada, el que s'ha anomenat Campionat Berguedà de cros.

Es tracta d'una competició oberta a totes les categories, escolars, federats, open, absoluts i veterans. Per tant, la participació és oberta a tothom, ja siguin atletes berguedans o d'altres punts del territori català, encara que a la classificació pròpiament del campionat del Berguedà només hi podran optar els atletes que hagin nascut o estiguin empadronats en qualsevol municipi del Berguedà.

Aquest Campionat Berguedà tindrà lloc el proper dia 17 de febrer a la Pobla de Lillet. Les curses s'iniciaran a les 9.30 h del matí per a les diferents categories fins a les 12.20 h, que és quan hi ha programada la prova sènior/júnior masculina, amb un recorregut de 4.000 metres. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.bergueda.cat fins al divendres 15 de febrer (el mateix dia no s'acceptaran inscripcions).