El Girona es juga avui a l'estadi de Montilivi (20.45 hores) un partit important de cara a la permanència contra el cuer de la competició, l'Osca. Els d'Eusebio Sacristán fa nou partits de lliga que no guanyen, dotze comptant totes les competicions.

La mala ratxa en què es troba el conjunt gironí no la vivia des de mitjan temporada 2013-14, just abans que arribés Pablo Machín com a entrenador de l'equip. Els catalans no aconsegueixen gua-nyar al campionat lliguer des de la victòria contra l'Espanyol al RCDE Stadium el 25 de novembre passat (1-3). Uns resultats que podrien suposar la destitució del tècnic val·lisoletà si es perd contra l'Osca avui a Montilivi.

El conjunt aragonès segueix sense perdre l'esperança després de la golejada al Valladolid (4-0). Els de Francisco acumulen set dels darrers quinze punts, però segueixen al final de la taula. L'Osca no aconsegueix la victòria a domicili des de la primera jornada contra l'Eibar a Ipurúa (1-2).

Borja García torna a la convocatòria després d'una lesió als isquios. El davanter Portu podria disputar avui a Montilivi el seu partit número 100 amb el Girona.