L'equip arlequinat va sumar el desè triomf del curs, davant el cuer, el Pas Alcoi, sense neguit. Dos gols materialitzats durant els primers quinze minuts pel golejador Sergi Pla i pel jove davanter Jordi Méndez van ser suficients per segellar una victòria treballada però indiscutible.

L'absència de Ton Baliu a l'equip inicial de Ferran López va permetre a Roger Bars i Tety Vives comandar l'ofensiva inicial dels anoiencs, i Sergi Pla va donar avantatge als locals amb el seu dissetè gol de la temporada a la lliga. Menys de quatre minuts després, Jordi Méndez va ratificar la seva consolidació al primer equip materialitzant el 2 a 0. La lluita de l'equip de Sergi Punset va evitar que encaixés un marcador més engruixit, però l'Alcoi no va optar mai a discutir el triomf igualadí.