Nova derrota del PetroPintó Asfe, aquest cop, contra el CB Lleida, un bon equip, que es mostra sòlid en defensa i que concedeix poques opcions de tir alliberat el seu rival.

Tret dels primers minuts on les locals van poder jugar de tu a tu, a poc a poc les lleidatanes van agafar el ritme del partit i van anar augmentant la diferència fins que es va fer impossible de remuntar per a les bagenques. Ja en el segon període, el matx es va trencar de manera definitiva, i el Lleida va agafar un avantatge de més de 10 punts que l'aproximava a la victòria. D'aquesta manera la primera part va concloure amb un avantatge visitant de 16 punts (16-32).

El tercer període el quart classificat només va fer que augmentar la diferència, i es va arribar al darrer període amb un 31-52, que deixava clar que el partit estava dat i beneït. Així, els últims deu minuts van ser els més igualats, fruit de la relaxació visitant i de les ganes locals, tot i no aconseguir reduir ni un sol punt. El pròxim cap de setmana l'Asfe descansa, perquè ja ha disputat el seu partit contra el Bencriada.