Segueix-nos a les xarxes socials:

Els equips de la lliga estatal encaren molt bé els setzens de la Lliga Europa

Els equips de la lliga estatal encaren molt bé els setzens de la Lliga EuropaSTEPHANE MAHE/reuters

Els quatre equips de la lliga espanyola que participaven ahir en els setzens de final de la Lliga Europa van deixar ben encarades les seves eliminatòries per a les tornades, que disputaran tots a casa.

Qui més difícil ho va tenir va ser el Betis, que va haver de remuntar dues vegades dos gols en contra del Rennes per acabar empatant (3-3). Hunou i Javi García, en pròpia porta, van avançar els francesos en deu minuts nefastos. Lo Celso va retallar la distància abans del descans, però Ben Arfa, de penal, va tornar a fer disparar els bretons. A la represa, Sidnei i el jove mexicà Diego Lainez, aquest en el darrer minut, van donar un empat als verd-i-blancs que els dona avantatge per a la tornada.

A la mateixa hora, gran triomf de l'altre equip de la ciutat, un Sevilla que venia en crisi i que va der-rotar la Lazio (0-1) amb un gol del francès Ben Yedder al minut 22.

En els partits de la nit, el Vila-real, enfonsant a la lliga, va vèncer al camp de l'Sporting per 0-1 amb un gol de Pedraza al minut 3. A Glasgow, el València es va basar en Txerishev i Sobrino per imposar-se al Celtic (0-2).

A més, Bate-Arsenal (1-0); Krasnodar-Leverkusen (0-0), Galatasaray-Benfica (1-2), Olympiacos-Dinamo Kíev (2-2), Rapid Viena-Inter (0-1), Slavia-Genk (0-0), Bruges-Salzburg (2-1), Zuric-Nàpols (1-3), Malmö-Chelsea (1-2), Xakhtar-Eintracht (2-2) i Viktoria Plzen-Dinamo Zagreb (2-1).