L'Yvette Pons Igualada tenia la difícil missió d'aturar el Basket Almeda, el rival més potent de la categoria, líder i amb només una derrota al sarró. Fins aquest cap de setmana, ja que les anoienques van donar la sorpresa a l'aconseguir una victòria molt treballada, seriosa i totalment merescuda.

Les jugadores de Cornellà van anar a remolc de l'Igualada des de bon començament. Les aventatges eren mínimes per a les visitants, però van acabar el primer quart per davant (14-17).

En el segon període, guió similar, les anoienques seguien per davant mantenint aventatges de 7 i 8 punts que les mantenia al capdavant (23-33).

El retorn a la pista per a les visitants va ser una declaració d'intencions, col·locant-se a 12 punts de diferència, van anar podent mantenir l'aventatge de forma regular fins el final del quart (39-49).

En el darrer període, a les igualadines els hi va sortir tot en atac i en defensa van seguir mantenint a ratlla les amenaçes locals, fets que van acabar de decantar la balança per l'Yvette Pons Igualada.