Meritori i treballat triomf del líder al Baix Berguedà davant un Puig-reig que va imposar el seu plantejament físic durant la mitja hora inicial, fet que va permetre als de Martí Casafont fer-se amb la possessió de la pilota i la iniciativa ofensiva. Els calafins van exhibir ofici per resistir l'empenta puig-regenca i van aprofitar una pilota pispada per Darío Jiménez a la defensa per trenar una ràpida acció ofensiva culminada amb un xut a gol de Torres des de la frontal. La reacció local va ser furibunda i Montardit i Marc Balmes van obligar Lluís Martínez a lluir-se per evitar l'empat abans del descans.

A la represa, els d'Oriol Hontangas van controlar el ritme del partit i van ampliar l'avantatge amb un gran contracop culminat per Marsiñach. Pol Selvas va situar l'1 a 2 quan faltaven vuit minuts, però els calafins van saber com gestionar la situació, tot i patir en les jugades d'estratègia.